Na Razpisu za povezovanje z gospodarstvom sta v nizu 186 projektov na ravni Slovenije svoje mesto dobila tudi dva projekta Fakultete za organizacijske vede

Kategorija novice: 
Obvestila

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad je na razpis, s katerim želi spodbuditi povezovanje visokošolskega sistema z gospodarstvom in družbenim okoljem prejel 217 projektov.

Tudi Fakulteta za organizacijske vede bo s projektoma »Oblikovanje kompetenčnega modela za delovna mesta v podjetju DHL Global Forwarding d.o.o.« pod mentorstvom red. prof. dr. Iztoka Podbregarja in izr. prof. dr. Polone Šprajc in »Pospeševalnik informacij o zaposlitvenih možnostih« pod mentorstvom doc. dr. Damjana Maletiča in doc. dr. Boruta Werberja povezala študente z realnim delovnim okoljem.

S tem fakulteta omogoča študentom ne zgolj pridobivanje znanj tekom študijskega procesa, temveč tudi preko tovrstnih aktivnosti realne izzive delovnih okolij, ki študentom nemalokrat odprejo okno v svet zaposlitve.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.