Zaslužni profesor Univerze v Mariboru Fakultete za organizacijske vede dr. Jože Gričar prejemnik naziva Častni občan MO Novo mesto za pomembne znanstvene, pedagoške in raziskovalne dosežke na področju informatike

Kategorija novice: 
Obvestila

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je dolgoletni visokošolski učitelj in raziskovalec na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, zaslužni profesor dr. Jože Gričar prejemnik naziva Častni občan za pomembne znanstvene, pedagoške in raziskovalne dosežke na področju informatike.

Prejemnik zaslužni profesor dr. Jože Gričar je naziv častni občan za pomembne znanstvene, pedagoške in raziskovalne dosežke na področju informatike prejel s strani Mestne občine Novo mesto ob občinskem prazniku, dne 7. aprila 2018. Zaslužni profesor dr. Jože Gričar aktivno sodeluje pri številnih projektih, ki spodbujajo in krepijo različna sodelovanja ter se med drugim zavzema tudi za enotni evropski digitalni trg.

Prejemniku naziva zaslužnemu profesorju dr. Jožetu Gričarju iskreno čestitamo.

Fotografija: Dolenjski list

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.