Karierni dan FOV UM

Kategorija novice: 
Obvestila

V četrtek, 17. maja 2018 bomo na FOV organizirali Karierni dan FOV 2018 na katerem bomo na enem mestu povezali delodajalce, karierne svetovalce, študente, bodoče iskalce zaposlitve in ostalo javnost.

Na Fakulteti za organizacijske vede UM se zavedamo, da je trenutek prehoda iz izobraževalnega okolja na trg dela eden pomembnejših korakov mladih, zato si želimo z dogodkom Karierni dan FOV 2018 odpreti vrata vsem, ki jim bodo koristni napotki delodajalcev in kariernih svetovalcev o trenutnem stanju na trgu dela prišli še kako prav pri sprejemanju pomembnih odločitev v zvezi z njihovim kariernim razvojem.

Na Karierni dan FOV 2018 vabimo študente, dijake, diplomante oziroma bodoče iskalce zaposlitve in ostalo javnost, ki jih zanima načrtovanje njihovih karier in lažji prehod na trg dela.

Program, ki smo ga pripravili obsega različne izobraževalne delavnice, predstavitve delodajalcev, CV kliniko, psihometrično testiranje, mreženje in izmenjavo izkušenj. Vsebine predstavljene na dogodku bodo vsem udeležencem kariernega dne pomagale pri nadaljnjih odločitvah na njihovih kariernih poteh.

Več podrobnosti o dogodku ...

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.