Raziskovalno gostovanje v Laboratoriju za kibernetiko in sisteme za podporo odločanju v okviru bilateralnega projekta med Republiko Slovenijo in Rusko Federacijo

Kategorija novice: 
Obvestila

V Laboratorij za kibernetiko in sisteme za podporo odločanju sta na raziskovalno gostovanje v okviru bilateralnega projekta med Republiko Slovenijo in Rusko Federacijo z naslovom »Evolucijski in biološko navdahnjeni algoritmi za učinkovito upravljanje kiberfizičnih sistemov in interneta stvari« Št.: BI-RU/16-18-040 prispeli dr. Maria Semenkina - Мария Семенкина in mag. Anastasiya Polyakova - Анастасия Полякова iz Sibirske državne univerze znanosti in tehnologije. z naslovom »Evolucijski in biološko navdahnjeni algoritmi za učinkovito upravljanje kiberfizičnih sistemov in interneta stvari« Št.: BI-RU/16-18-040 prispeli dr. Maria Semenkina - Мария Семенкина in mag. Anastasiya Polyakova - Анастасия Полякова iz Sibirske državne univerze znanosti in tehnologije.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.