Novice

Karierni center

Priložnost za delo v podjetju KONTO d.o.o na kadrovskem področju

20. 10. 2017
V podjetju KONTO d.o.o. iščejo študenta/-ko za delo na kadrovskem področju z možnostjo daljšega sodelovanja.
Obvestila

Vabilo na delavnico: Vloga oblikovalskega razmišljanja pri projektnem vodenju in upravljanju storitev IT

19. 10. 2017
Slovenski neprofitni združenji PMI Slovenija in itSMF Slovenija v sklopu predkonferenčnega programa konference Skupaj do odličnosti v ponedeljek, 23. oktobra 2017, vabita študente na brezplačno delavnico Vloga oblikovalskega razmišljanja pri projektnem vodenju in upravljanju storitev IT.
Obvestila

Predavanje in okrogla miza na temo Tveganja - negotovosti - krize

18. 10. 2017
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in Fraportova letalska akademija sta v torek, 17. oktobra 2017, organizirali brezplačno predavanje in okroglo mizo z naslovom Tveganja - negotovosti - krize.
Obvestila

Okrogla miza s predavanjem TVEGANJA – NEGOTOVOSTI - KRIZE

10. 10. 2017
Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede in Fraportova letalska akademija, v torek, 17. oktobra 2017, organizirata brezplačno predavanje in okroglo mizo z naslovom Tveganja - negotovosti - krize.
Obvestila

Prevzem študentskih izkaznic

09. 10. 2017
Študenti magistrskih programov, vpisani po prvem prijavnem roku, lahko v referatu za študentske zadeve prevzamete študentsko izkaznico. Ob prevzemu potrebujete osebni dokument.
Karierni center

Priložnost za delo v podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta: SAMOSTOJNI INFORMATIK za informacijsko podporo kadrovskim in organizacijskim procesom

06. 10. 2017
V podjetju Krka, d.d. iz Novega mesta iščejo novega strokovnega sodelovca iz računalniško informacijskega področja s končano 2. stopnjo bolonjskega študija oziroma absolventa magistrskega študija, z opravljenimi večino obveznostmi na fakulteti. Gre za področje dela, ki tesno sodeluje s HR (zaupni podatki, zavedanja varstva osebnih podatkov), vendar na računalniško informacijskem področju.
Obvestila

Humanitarna akcija Študenti za študente

06. 10. 2017
Študentski svet Univerze v Mariboru v začetku oktobra tradicionalno organizira dogodek Gremo na prvi rok in vzporedno z njim humanitarno akcijo. Simbolna vstopnina, ki letos znaša 3 €, bo v celoti namenjena za humanitarno akcijo pod sloganom »Študenti za študente«. Udeleži se prvega roka in z nakupom vstopnice pomagaj ostalim študentom!
Obvestila

Zaključek projektnega sestanka v okviru projekta MASTIS

04. 10. 2017
Po zaključenem projektnem sestanku na Bledu, kjer smo gostili udeležence iz 7 držav, v okviru projekta MASTIS, nadaljujemo s pripravo podiplomskih študijskih programov s področja informacijskih sistemov za univerze v Ukrajini in Črni gori.
Obvestila

Razpis kadrovskih štipendij

04. 10. 2017
Abanka d.d. razpisuje kadrovske štipendije za študijsko leto 2017/2018, ki so namenjen tudi študentom 2.stopnje, programa Organizacija in management informacijskih sistemov UM FOV.
Govorilne ure

Govorilne ure - red. prof. dr. Jurij Kovač

03. 10. 2017
Sprememba govorilnih ur v mesecu oktobru.

Pages